Autentificare

Înregistrare

Piept de pui caramelizat cu sos soia

Daca iti place puiul crocant dar suculent si cu un gust dulce, asta e reteta pe care trebuie sa o incerci neaparat.

Ingrediente pentru piept de pui caramelizat

2 bucati piept pui,
1 ceapa,
2 linguri sos soia,
1/2 lingurita zahar brun,
2 linguri ulei masline.

 

Cum se face pieptul de pui caramelizat

  1. Pieptul de pui se taie bucatele.
  2. Ceapa se taie solzisori si pune la calit, pana se rumeneste usor.
  3. Se da deoparte si se adauga bucatelele de pui, se lasa la rumenit, se adauga sosul soia, zaharul brun.
  4. Se amesteca 2 minute pana se topeste zaharul si se adauga ceapa deja calita.
  5. Se mai amesteca 1 minut.
  6. Se serveste cu orez basmati.

!TIPS:

  • lasa puiul la marinat cu o seara inainte, cu o cana de vin alb si condimente: sare, piper, oregano si o rosie taiata cubulete.

Video

Urmariti video de mai jos pentru a vedea cat de usor se obtine puiul caramelizat.

Sursa foto