Autentificare

Înregistrare

Piept de pui crocant cu fulgi de porumb

Piept de pui cu porumb

Cum se face piept de pui crocant cu fulgi de porumb

Pieptul de pui se va spala, usca cu un prosop de bucatarie absorbant, apoi taiat in fasii grosier.

Intr-un castron se va amesteca cu un tel smantana de gatit sau laptele impreuna cu ouale, urmand a se adauga fasiile de piept de pui, dat vasul apoi in frigider la rece pentru cca 1 ora.

Separat, se va pregati intr-un castron  faina cu condimentele enumerate (praf curry, usturoi, oregano, paprika, sare, piper), amestecandu-se cu o spatula, iar in alt castron se vor pune fulgii de porumb framantati cu mana (nu prea mult) sau lasati intregi.

Intr-o tigaie adanca si cu pereti inalti, se va pune ulei din belsug la incins. Apoi adaugam in tigaie  fasiile de piept de pui date prin faina condimentata  (scuturate apoi de surplusul de faina) si prin fulgii de porumb, puse la prajit la foc iute, pana se vor rumeni.

Fasiile de piept de pui prajite, se vor scoate pe hartie absorbanta de bucatarie ( pentru a se elimina din surplusul de ulei ), apoi servite la masa pe un platou alaturi de un sos de maioneza, usturoi sau rosii.

POFTA BUNA !!!