Autentificare

Înregistrare

Piept de pui cu nuci pecan

Piept de pui in nuci pecan

Cum se face piept de pui cu nuci pecan

Nucile pecan crude se vor mixa in blender, cca 1-2 secunde ( dorim nuci pecan usor maruntite, nu pudra ), apoi transferate intr-un bol larg la gura.

Jumatatile de piept de pui se vor unge cu unt intr-un strat subtire pe ambele parti, apoi asezonate cu sare si piper, lasate la odihna cca 10 minute.

Oul se va bate spuma cu 1 lingura de apa intr-un bol.

Jumatatile de piept de pui se vor da prin oul batut,  apoi se vor trece prin nucile pecan maruntite si puse la prajit intr-o tigaie de teflon cu uleiul incins, pret de cca 5 minute pe fiecare parte.

Pentru a prinde o crusta si mai crocanta si cu o textura moale in interior, jumatatile de piept de pui gatite pe jumatate, se vor pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si data in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 10-15 minute.

Pieptul de pui cu nuci pecan, se va servi cald alaturi de garnitura de ciupercute sotate, decorata cu patrunjel proaspat tocat sau alaturi de o salata de cruditati.

POFTA BUNA !!