Autentificare

Înregistrare

Prajitura cu banana si fulgi de ovaz

Ingrediente:
1 banana pasata
O jumatate cana fulgi de ovaz uscate
un sfert cana zahar brun
1 lingurita scortisoara
un sfert cana coacaze uscate sau proaspete
Un pic de extract de vanilie, optional
1 lingura seminte de chia, optional
1 lingura fulgi de cocos, optional
2 linguri pudra de cacao, optional

Mod de preparare:

Fulgii de ovaz sunt o sursa importanta de fibre, fier, magneziu si vitamine, contribuind semnificativ la scaderea colesterolului. Preparatele din fulgi de ovaz sunt ideale si in post, oferindu-ne portia zilnica de energie si sanatate.

Prajitura cu banana si fulgi de ovaz se prepara usor si rapid. Astfel, paseaza banana si adauga toate celelalte ingrediente, in afara de coacaze. Amesteca bine, dupa care incorporeaza treptat si coacazele. Pregateste o tava pentru gatit, pune aluatul in ea si da la cuptor. Inainte de a servi, lasa prajitura sa se raceasca.