Autentificare

Înregistrare

Prajitura cu migdale, lapte praf si branza de vaci

prajitura cu migdale

Mod de preparare prajitura cu migdale, lapte praf si branza de vaci

Intr-un vas punem untul (la temperatura camerei), laptele praf, zaharul pudra si 1/2 din cantitatea de fulgi de cocos. Cu un tel sau la mixer, amestecam foarte bine aceasta compozitie. Punem si esenta de vanilie si mai amestecam un pic. La final adaugam si branza de vaci si amestecam pana totul este bine incorporat. Vom baga aceasta compozitie la rece cca 30-40 de minute, cat sa fie tare si sa o putem modela. Cand aluatul este „bun de modelat”, il scoatem din frigider. Punem pe un platou, fulgii de cocos si cei de migdale.

Ne punem pe mana, manusile de unica folosinta si vom lua din aluat cat sa facem o bila cat o portocala. Dupa ce avem bila, o tavalim bine prin fulgii de cocos si cei de migdala. Punem portocala pe un platou, presam portocala un pic, sus in varf, cu un deget, cat sa avem un ” mic cuib” pentru fructele confiate. Pudram cu  zahar pudra si cacao iar apoi punem cateva fructe confiate, dupa preferinte.

Serviti, aceasta prajitura delicioasa pe un platou, pudrat cu zahar pudra.

Savurati!