Prajitura cu morcov cu glazura de branza

Prajitura cu morcov cu glazura de branza

Prajitura cu morcovi este un desert pe care majoritatea oamenilor tind sa il faca doar in jurul Pastelui. Dar, sincer, prajitura cu morcovi este un desert atat de incredibil si sanatos, incat ar trebui sa ne  bucuram de el pe tot parcursul anului.

Ingrediente prajitura cu morcov cu glazura de branza

250 g faina alba

250 g zahar tos pudra

3 cani morcov ras

4 oua

180 ml ulei vegetal

1 praf de copt

1 lingurita bicarbonat

1/2 lingurita praf scortisoara

1/2 lingurita ghimbir

un praf de nucsoara

un praf de sare

Pentru glazura cu branza:

200 g branza vaci /crema branza mascarpone etc..

50 g unt ( la temperatura camerei

200 g zahar tos pudra

1 esenta de vanilie

Cum se face glazura de branza

Intr-un vas sau blender se va mixa branza cu untul moale, zaharul tos pudra, esenta de vanile pentru cca 30 secunde-1 minut, obtinandu-se o crema branza untoasa.