O prajitura ” banala” de post pentru unii, dar delicioasa datorita miezului de nuca si cacao care va da acel gust de ciocolata din compozitie, se face usor si se poate pastra 2 zile in frigider sau mai mult timp in congelator, infasurata in folie alimentara, apoi servita la temperatura camerei.
Ingrediente prajitura cu nuca de post
1 cana nuca macinata/sau maruntita
12 linguri ulei
14 linguri de zahar tos ( pudra )
14 linguri apa minerala
18 linguri de faina ( mai mult sau mai putin )
3 linguri de cacao
3 linguri de nuca de cocos
1 plic praf de copt
1 lingura coaja rasa de lamaie
2 pliculete zahar vanilat
zahar pudra cu aroma de vanilie ( ptr pudrat prajitura )
un praf de sare
Glazura
1/2 ciocolata neagra cu 85% continut cacao (topita la bain marie)
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(5 / 5)