Autentificare

Înregistrare

Prajitura moale cu ciocolata si pere

Este o prajitura care nu are deloc aluat, asa ca o poti considera mai degraba o budinca de ciocolata cu pere. Combinatia dintre cele doua este delicioasa.

Ingrediente pentru prajitura cu ciocolata si pere

250 g ciocolata neagra,
165 g unt,
135 g zahar,
4 oua,
2 pere,

Cum se face prajitura cu ciocolata si pere

Cuptorul se incalzeste in prealabil la 105°C.

Perele se curata si se taie cubulete potrivite.

Ciocolata si untul se pun la topit, la foc domol, amestecand continuu pana se topesc.

Se varsa intr-un bol si se adauga zaharul, ouale unul cate unul. Se amesteca continuu pana se incorporeaza toate ingredientele.

Se unge o tava cu unt si hartie pentru copt, se varsa amestecul de ciocolata, se adauga bucatele de pere. Tava se da la cuptor, pentru 1h10 minute.

Video

Daca iti doresti totusi o consistenta mai tare nu este deoc dificil de obtinut, dupa cum vei vedea in video de mai jos. Pur si simplu adaugi si faina pe langa ingredientele spuse deja.

Sursa foto