Autentificare

Înregistrare

Prajiturele cu ciocolata si ness

Ingrediente:
115 g unt,
180 g zahar brun,
35 g zahar,
1 ou,
220 g faina,
1 pliculet praf de copt,
1 lingurita ness,
250 g ciocolata la alegere,

Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 150°C. Untul se lasa la topit la temperatura camerei. Untul se amesteca cu zaharul, pana devine cremos, se adauga oul si se mixeaza pana se omogenzeaza, se adauga apoi faina si praful de copt. Se amesteca pana se optine un aluat suplu. Se adauga cafeaua si bucatele mici de ciocolata. Aluatul se lasa 30 minute intr-un loc racoros. Se ia cu o lingura din aluat, cat o nuca si se pune pe tava. Tava se da la cuptor pentru 20 minute, pana prajiturelele devin rumene. Se lasa 2 minute in tava sa se raceasca, apoi se scot cu o spatula si se aseaza pe un gril, fara sa se atinga intre ele.