Autentificare

Înregistrare

Pui cu bere caramelizat

Pui cu bere caramelizat

Mod de preparare pui cu bere caramelizat

Luam un pui potrivit ca marime.Il crestam in partea din spate si il spalam foarte bine dupa ce am scos toate maruntaiele. Dupa ce l-am stropit cu ulei cu uleil vom unge cu condimentele amestecate : cimbru, sare, piper, uturoi pisat, zahar brun, cat sa prinda o crusta.

Luam o sticla de bere neagra in care lasam 1/2 din cantitatea de bere, adaugam cateva crengute de rozmarin si „infigem” puiul in ea. Puiul se pune intr-o tava in picioare stand pe sticla pe care este introdus

In tava se pune 1 cana de apa, berea ramasa si sare si se va  introduce la cuptor la 180 de grade pt 115 minute.

Este delicios! O combinatie de arome si foarte crocant. Puteti sa il serviti pentru aspect alaturi de cateva felii de lamaie si crengute de rozmarin, alaturi de o garnitura de legume la abur.

Pofta buna!