Autentificare

Înregistrare

Pui cu legume

Ingrediente:
8 bucati de pui, pulpa superioara,
1 kg rosii,
4 ardei(verzi si rosii),
3 cepe,
3 catei usturoi,
150 ml vin alb, verdeata: 2-3 fire patrunjel, cateva frunze busuioc, cateva fire cimbru verde,
sare, piper, ulei,

Mod de preparare:
Se incing 4 linguri ulei, se adauga ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, ardei taiati in fasii subtiri. Se lasa la calit 5 minute. Rosiile se tin cateva secunde in apa clocotita, pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie in cubulete, se adauga in tigaia cu ceapa si ardei. Se adauga sare si piper. Se acopera si se lasa la foc domol, 20 minute. Intr-o tigaie se prajesc pulpele de pui, se lasa pana se rumenesc pe ambele fete. Se pun apoi in sosul de legume. Se adauga verdeata tocata marunt si vinul. Vasul se acopera si se lasa 35 minute.