Autentificare

Înregistrare

Pui cu vin alb si ceapa. Reteta in imagini.

Vrei sa dai mai multa savoare puiului la cuptor? Sa stii ca este foarte simplu sa obtii asta. Totul este ca pe langa pui si ulei sa mai folosesti cateva ingrediente: legume (chiar daca nu le mananci), vin alb (ca sa fie mai fraged), ierburi (uscate).

Ingrediente pentru pui cu vin alb

2 pulpe de pui
2 cepe
150 ml vin alb
1 ardei rosu
diverse ierburi:cimbru, busuioc, maghiran, foi de dafin
sare, piper, ulei de masline.

Cum se face puiul cu vin alb

Se scoate pielea de pe pulpe. Ceapa se taie solzisori.

Intr-un vas se adauga 4-5 linguri de ulei se aseaza un pat de ceapa, se adauga peste pulpele de pui, se adauga ierburile sare, piper si vinul.

 

 

Vasul se da la cuptor pentru 50 de minute. Din cand in cand puiul se stropeste cu sosul din vas.

Facebook Comments