Autentificare

Înregistrare

Pulpa miel la cuptor

Ce poate sa fie mai bun pentru masa de Paste decat o pulpa de miel, facuta alaturi de cartofi noi si usturoi verde? Este desigur o intrebare retorica, asa ca nu ne mai ramane decat sa ne apucam de treaba. Mai jos vedeti si cat de bine ne-a iesit si cat de simpla este, in imagini:

Ingrediente pentru pulpa de miel la cuptor

pulpa de miel
6-7 cartofi noi medii
2 legaturi usturoi verde
3-4 capatani usturoi
500 ml vin alb
3-4 linguri ulei
foi dafin
sare,piper.

Cum se face pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel se spala bine sub jet de apa rece. Se separa carnea de pe os. Bucatile rezultate se impaneaza cu usturoiul ( cele 3-4 capatani).

Se pune in tava cu foile de dafin, jumatete din catitatea de vin, ulei si apa.

Se baga in cuptor la 180 grade. 

Dupa 20 min se scoate, se adauga cartofii intregi , restul de vin si usturoiul verde taiat nu foarte mic.

Se baga din nou la cuptor la foc mic inca 45 minute.

!Tips:  Aveti grija ca mielul sa fie jumatete acoperit cu apa si vin. Daca e cazul in timpul coacerii puteti adauga apa!

————————————————————————————————————

Recomandare pentru Paste de la Gastropedia

Pentru a obtine de fiecare data un ou perfect, exact asa cum iti doresti, Gastropedia iti recomanda sa folosesti un timer de oua. Poti cumpara acum produsul de la noi:

Timer pentru fiert oua

————————————————————————————————————

Facebook Comments