Rest de panetone cu nuca de cocos

Ingrediente:
1 panetone simplu, rest,
60 g unt,
350 ml lapte de cocos,
375 ml smantana 15%,
100 g zahar brun,
6 oua,
2 linguri rom brun,
60 g nuca de cocos rasa,

Mod de preparare:
Se taie coaja de pe panetone iar miezul se taie cubulete. Laptele de cocos se pune la incalzit, se adauga zaharul, untul, smantana. Se lasa pana se topeste zaharul si untul. Se lasa sa se raceasca. Ouale se bat ca la omleta, se adauga romul. Se adauga peste amestecul cu nuca de cocos. Se amesteca bine. Amestecul format se toarna peste bucatele de panetone. Se lasa 15 minute pana se absoarbe bine in bucatelele de panetone. Se unge o tava inalta, patrata, cu unt, se varsa amestecul de mai sus si se presara nuca de cococs. Tava se da la cuptor pentru 45 minute, la 180°C.