Autentificare

Înregistrare

Rosii umplute cu legume

Ingrediente:
8 rosii,
1 dovlecel,
2 cartofi,
100 g ciuperci,
1 ceapa,
2 catei usturoi,
2 linguri patrunjel, tocat fin,
sare, piper, ulei,

Mod de preparare:
Cartofii se pun la fiert in coaja. Rosiile se spala, se taie capacelul si cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul. Se lasa sa se scurga, cu capul in jos, pe un gratar. Miezul ramas se marunteste. Cartofii fierti se curata si se maruntesc. Dovlecelul, ceapa, ustruroiul, ciupercile, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul se pun la calit cu putin ulei. Cand ceapa a devenit translucida se adauga restul de legume. Se lasa la foc domol, 10 minute, se amesteca din cand in cand. Se adauga patrunjelul, sare si piper. Rosiile se umplu cu aceasta amesteca, se pun palariutele. Se aseaza intr-o crataita, se adauga ulei. Se dau la cuptor pentru 15 minute, la 180°C.