Autentificare

Înregistrare

Rulada cu soia

Ingrediente:
Pentru foi:
700 g faina,
1 pachet margarina,
1 cana sifon, apa minerala,
1 varf cutit de praf de copt,
1 lingurita condiment tip Vegeta,
otet,
Pentru umplutura:
1 pachet de soia granule,
1 pahar nuca macinata,
2 cepe,
1 legatura patrunjel,
1 lingura faina,
sare, ulei, piper,

Mod de preparare:
Faina se amesteca cu margarina, condimentul, varful de cutit de parf de copt stins cu otet, sifonul. se frmanta un aluat potrivit de tare si elastic.
Soia se fierbe in apa clocotita, 20 minute, se scurge si se lasa sa se raceasca. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Intr-un vas se amesteca soia scursa, cu nucile, ceapa calita, verdeata tocata marunt, sare, piper, faina. Aluatul se imparte in doua si se intinde, se umple cu 1/2 din compozitie, se ruleaza si se unge cu ulei. La fel se procedeaza si cu a doua foaie. Se tapeteaza o tava cu ulei si faina, se pun ruladele,se dau la foc pentru 1 ora.