Rulada de cartofi umpluta cu dovlecel

Rulada-de-cartofi

Mod de preparare rulada de cartofi umpluta cu dovlecel

Cartofii curatati se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Intre timp, dam  morcovii trecuti prin razatoare, ceapa verde si dovlecelul  iar apoi calim totul in ulei. Se presara cu sare si piper si, dupa ce s-au inmuiat, se pune putina apa si se lasa la fiert 10 minute.

Cand totul este bine facut si apa a scazut adaugam patrunjelul.

Cartofii fierti ii pasam si, dupa ce se racoresc putin, ii amestecam bine cu laptele, uleiul, praful de copt si faina.
Aluatul de cartofi il vom  intinde pe o foaie de copt si repartizam umplutura, se ruleaza si se asaza in tava de copt tapetata cu hartie la 180 de grade C.Deasupra presaram macul si coacem cca 30 de minute.

Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor, se lasa la racit si o taiem felii.

Pofta buna!