Autentificare

Înregistrare

Rulada de peste

Ingrediente:
1 kg peste,de preferinta macrou,
2 morcovi,
2 gogosari in otet,
100 g masline,
1 ceapa,
1 legatura patrunjel,
200 ml vin alb,
sare, ulei, piper,

Mod de preparare:
Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mica, ceapa se toaca marunt, patrunjelul se toaca fin. Se scot samburii maslinelor si se toaca marunt. Gogosarii se taie fideluta. Macroul se curata de aripioare si cap si se fierbe 10 minute pentru a putea scoate usor oasele. Fiert intreg, pestele se desface ca o foaie, se presara sare, piper si se pune umplutura din legume, se ruleaza si se prinde cu ata de bumbac. pestele astfel rulat se pune intr-o cratita cu putin ulei, vin, apa, cat sa le cuprinda pe jumate. Se lasa la cuptor 15 minute, apoi se lasa la scurs, se da la rece pentru o ora. Se taie felii si se aseaza pe un platou.