Autentificare

Înregistrare

Rulada de pui cu bacon, la cuptor

Ruladele cu bacon sunt una din cele mai mari placeri culinare pe care le am inca din copilarie. Baconul crocant este capabil sa faca ceva special dintr-o mancare oricat de banala. Va propun o rulada cu pui si bacon facut la cuptor, cu putin ulei. Este un mod ideal de a manca piept de pui fara sa ti se mai para fad.

Ingrediente pentru ruada de pui cu bacon

10 bucati piept de pui de 2 cm latime si 3-4 lungime,
10 felii bacon,
10 felii cascaval,
cateva ciuperci champignon,
sare, piper, ulei,

Cum se face rulada de pui cu bacon

Feliile de pui si cascaval se ruleaza intr-o felie de bacon.

Se aseaza intr-un vas cu 4-5 linguri ulei si ciupercile taiate felii alaturi.

Se da la cuptor la 180°C. Din cand in cand ruladele de pui trebuie intoarse.

Se serveste cald cu piure si salata.

Sursa foto

Trucuri si idei

Aceasta combinatie este ideala si pentru gratar, puneti pieptul de pui invelit in bacon direct pe gratar.

Daca nu reusiti sa taiati pieptul de pui felii subtiri il puteti bate, ca pentru snitele.

Nu exista o marime recomandata. Puteti sa le faceti mari, dar puteti sa le faceti si micute, o inghititura si sa le coaceti in tava de briose

Video

Odata ce stapaniti tehnica puteti sa va jucati cu ingredientele si sa puneti orice umplutura va place. In video de mai jos veti vedea cum se face cu o umplutura de branza si spanac.