Autentificare

Înregistrare

Rulou de cacao cu crema mascarpone si fructe de padure pentru diabetici

Rulada de cacao cu mascarpone si fructe de padure

Este un desert delicios, racoritor, iar faptul ca s-a folosit indulcitor in loc de zahar va reduce foarte mult numarul de calorii, o prajitura care poate fi consumata cu ratiune si de persoanele cu diabet.

Ingrediente rulou de cacao cu crema mascarpone si fructe de padure cu indulcitor

Ingrediente folosite pentru tava mare de la aragaz

Pentru blat

5 oua

4 linguri pline  de faina

2 linguri de cacao

6 linguri de indulcitor ( inlocuieste zaharul ) Green sugar

2 linguri de ulei vegetal

1/2 plic praf de copt

1 lingurita de rom

un praf de sare

Pentru umplutura

400 g crema branza mascarpone

1 ceasca lapte

200 g fructe de padure la alegere congelate/proaspete ( afine, zmeura, coacaze etc.. )

2 linguri indulcitor Green sugar