Autentificare

Înregistrare

Rulouri de piept de pui cu spanac si susan

Rulouri de pui cu spanac

Cum se fac rulouri de pui cu spanac si susan

Fileurile de piept de pui se vor aseza pe blatul de lucru ( eventual se mai pot bate putin cu ciocanul de snitele ), condimenta cu sare si piper si lasa in asteptare.

Separat intr-o craticioara se va pune spanacul la fiert in apa clocotita cu apa si sare, pentru cca 5-10 minute, apoi se va pune la scurs si racit intr-o strecuratoare cu gauri.

Pe fiecare fileu de piept de pui se va pune cate 1 lingurita de spanac ( scurs foarte bine ), urmand a fi rulate si prinse in scobitori.

Separat intr-un bol se vor bate bine ouale, iar pesmetul se va amesteca cu semintele de susan  in alt bol.

Rulourile de piept de pui cu spanac se vor trece fiecare prin ou, apoi prin  amestecul de pesmet si seminte de susan, urmand a fi puse la prajit intr-o tigaie de teflon cu uleiul bine incins, cca 10 minute pe fiecare parte.

Dupa prajire, rulourile de piept de pui cu spanac se vor pune pe hartie absorbanta ( penru a se elimina surplusul de ulei ), apoi li se va indeparta scobitorile si servite alaturi de salata verde,  cartofi pai (la aburi sau piure).

POFTA BUNA !!