Autentificare

Înregistrare

Rulouri de vitel cu sos de iaurt

Ingrediente:
500 gr vrabioara vitel
200 grame iaurt
1 lingurita cimbru uscat
100 grame unt
2-3 fire usturoi verde
1 legatura marar sare,piper.

Mod de preparare:

Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o si stergeti-o bine de apa. Taiati-o in felii subtiri, presarati-o cu sare si piper si bateti-o cu ciocanul de snitele.

Tocati cat mai marunt usturoiul si mararul, apoi amestecati-le cu untul inmuiat. Intindeti amestecul obtinut pe feliile de carne si rulati-le.

 

 

Prindeti rulourile cu scobitori si prajiti-le in unt pana cand se patrund si se rumenesc bine pe toate partile.

 

 

Pentru sos: amestecati iaurtul cu putin usutoi zdrobit, semintele de cimbru , sare si piper. 

 

!Tips:Serviti rulourile cu sosul de iaurt .

 

Facebook Comments