Autentificare

Înregistrare

Rulouri cu seminte de chia si scortisoara

Cum se fac rulourile din seminte de chia

Rulorile din semintele de chia sunt pateuri ceva mai speciale.

Intr-un vas se va pregati  o umplutura din: miere de albine topita, scortisoara, mixt de fructe uscate, maruntite in blender si seminte de chia.

Foaia/foile  de patiserie ( aluat fraged ) se vor intinde pe un blat ( eventual daca sunt prea groase se mai pot intinde cu un sucitor, peste care umplutura obtinuta se va intinde intr-un strat subtire, apoi rulata foaia si taiata in parti egale de cca 4-5 cm lungime.

In tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt, se vor aseza rulourile in picioare, unul langa altul, apoi data tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru cca 20 minute ( pana se vor rumeni ).

SAVOARE  PLACUTA!!

Video

Presupunand insa ca nu ne dam  in vant dupa foile de patiserie cumparate, am putea sa face acest delicioas desert  in intregime acasa. Urmareste video de mai jos pentru a invata cum: