Autentificare

Înregistrare

Salata asortata cu spanac

Va propunem o reteta foarte rapida de salata in care ingredientul principal este spanacul. Este foarte indicata la inceput de primavara, cand trebuie sa ne revenim. Se poate consuma foarte bine si in post, daca renuntam la branza de vaci care se pune in sos.

Ingrediente pentru salata cu spanac

4 morcovi,
80 g spanac verde,
1 ceapa,
3 rosii,
50 g miez de nuca,
1-2 linguri mustar cu seminte,
3 linguri ulei de masline,
2 linguri patrunjel tocat fin,
2 linguri otet,
1 lingura branza de vaci proaspata, dietetica,
sare, piper,

Cum se face salata cu spanac

Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare, ceapa se taie solzisori, rosiile se taie felii, spanacul se spala si taie fasii, se pun toate intr-un bol.

Miezul de nuca se toaca marunt.

Intr-un bol se prepara vinegreta, se amesteca bine: uleiul, otet, mustarul, patrunjelul, branza, sare, piper.

Sosul se amesteca bine cu legumele si se serveste.
Sursa foto

Facebook Comments