Autentificare

Înregistrare

Salata cu paste trase prin sos de smantana si rosii cherry

Salata cu paste, rosii cherry si smantana

 Mod de preparare salata cu paste trase prin sos de smantana si rosii cherry

Punem la fiert pastele cu un pic de sare. Intre timp, intr-un vas la foc mic pregatim sosul de smantana: punem smantana si branza cu mucegai si amestecam in continuu, pana toata branza s-a topit si s-a format un sos.  Dupa ce pastele sunt bine fierte, le strecuram si le punem intr-un vas, impreuna cu sosul de smantana. Amestecam bine totul, pana ce toate pastele au fost trecute prin sosul de smantana.

Rosiile cherry, precum si salata verde, se spala bine iar apoi le taiem. Rosiile in doua sau patru bucati, dupa cum preferam fiecare, iar salata verde o taiem in bucatele mici. Amestecam totul cu pastele si sosul de smantana. Daca mai este cazul, mai adaugam sare si  piper dupa gust, aruncam deasupra ardeiul rosu si masa este gata! Putem sa mancam salat ca fel principal sau alaturi de o friptura de vita sau curcan, pregatite la gratar.

Pofta buna!