Autentificare

Înregistrare

Salata cu pui pane

Ingrediente:
2 bucati piept de pui,
1 capatana mica salata,
5-6 rosii cireasa,
100 g parmesan,
4 felii paine,
1 lingura capere,
1 catel de usturoi,
2 oua,
1 lingurita mustar,
1 lingura otet,
3 linguri,
2 linguri maioneza,
sare, piper, faina, pesmet,

Mod de preparare:
Feliile de paine se ung cu ulei de masline, se freaca cu catelul de usturoi taiat in doua, se taie in cubulete mici(crutoane), se aseaza pe o tava si se pune in cuptor, pentru a se praji bine pe toate partile. Puiul se taie in bucatele de cativa cm(2-3). Ouale se amesteca cu putina faina. bucatele de pui se trec prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana devin auri. Se aseaza pe o farfurie tapetata cu hartie absorbanta, pentru a se indeparta surplusul de ulei. Salata se spala, se desface in foi, se aseaza pe o farfurie, se adauga bucatele de pui pane, rosiile taiate in doua, crutoanele, bucatele de parmezan. Din ulei, mustar, otet, sare, piper, maioneza, se face un sos care se adauga peste salata.