Autentificare

Înregistrare

Salata de cruditati cu jambon

Salata cu jambon

Cum se face salata de cruditati cu jambon

Legumele se vor curata, spala, taia dupa felul cum se va dori ( in bucati mai mari sau mici ).

Pe un platou adanc, se va aseza salata verde (rupta in bucati potrivite )/spanacul, fasii de ardei gras, morcovul  suvite ( cu ajutorul unui dispozitiv de legume ), castravetii  taiati rondele subtiri, ridichile rosii taiate feliute subtiri, iar ceapa verde, taiata in rondele mici.

Fructul de avocado  care se va taia in doua pe lungime, indepartat samburele, scoasa pulpa cu ajutorul unei lingurite, se va omogeniza cu: sucul de lamaie; uleiul de masline; mierea de albine topita, mustarul cu bobite; sare, piper, amestecandu-se totul cu un tel, pana se va obtine un sos si care se va turna peste salata de cruditati.

Feliile de jambon, se vor taia fasii subtiri si „imprastiate” peste suprafata salatei de cruditati. Putem sa adaugam un ou cleios.

Salata de cruditati se va servi imediat, sau dat platoul la rece in frigider si servita la momentul potrivit.

POFTA BUNA !!!