Autentificare

Înregistrare

Salata de fasole verde cu conopida

Ingrediente:
200 g fasole verde (poate sa fie din borcan, conservata,
6-7 buchetele conopida,
1 morcov,
1 telina,
2-3 cartofi,
2 cepe,
2 ardei grasi,
2 rosii,
2 catei usturoi,
1 legatura patrunjel,
zeama de la o lamaie,
masline, ulei, sare

Mod de preparare:
Se curata morcovul, conopida, telina. Se scurge sau decongeleaza fasolea verde si se fierb toate in vase separate. Se pun la fiert cartofii in coaja. Rosiile se decojesc, se curata ardeii si se tai cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul şi cartofii curatati si scursi bine, fasolea si conopida. Se toaca ceapa, usturoiul si verdeata, se amesteca toate, se pun maslinele si se adauga ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata sa nu se sfarame legumele.