Autentificare

Înregistrare

Salata de paste cu sos de mustar si rucola

Salata de rucola cu paste si jambon

Ingrediente:
5 rosii chery/50 gr rosii uscate
200 g paste farfalle,
150 g maioneza lejera,
2 lingurite mustar,
1 catel usturoi,
1 lingura zeama lamaie,
2 linguri apa calda,
200 g jambon,
125 g frunze de rucola,
40 g masline fara samburi,
sare, piper,

Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg si se tin cateva secunde sub jet de apa. Intr-un bol se adauga maioneza, mustarul, usturoiul pasat si frecat cu zeama de lamaie, apa calda si se amesteca bine. Jambonul se taie in fasii subtiri. Intr-un bol se adauga pastele scurse, jambonul, ceapa taiata solzisori, rosiile, maslinele, rucola, jambonul si sosul de maioneza si mustar. Se amesteca usor si se serveste. Dupa gust se mai poate adauga boabe de fasole fiarta, masline, etc.