Ingrediente:
3 fire de praz,
sare, ulei, otet,
Mod de preparare:
Prazul se spala si se taie bucati de 5-6 cm. Se toarna peste el sosul din otet, ulei si sare.
Delicat, elegant, natural: sezonul de vară aduce în centrul...
Daca va doriti ca iarna sa aduceti vara in casa...
Cui ii plac bomboanele Rafaello? Daca va plac, atunci cu...
Recomand aceasta mancare sanatoasa si usoara, potrivita pentru zilele de...
Ingrediente chiftelute cu sos de ceapa si rosii 500 g...
Delicat, elegant, natural: sezonul de vară aduce în centrul...
Avocado este un fruct care se „maturizeaza” in pom, dar...
Pentru o garnitura sanatoasa, am ales astazi sa preparam broccoli...
Traditia spune ca in Joia Mare, se vopsesc ouale, de...
© 2021 Gastropedia - retete culinare minunate. Retete traditionale, retete internationale, deserturi si recomandari de meniuri. Toate drepturile rezervate.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)