Ingrediente:
1 piept de pui,
1 avocado,
1 rosie,
cateva frunze salata verde,
Pentru sosul vinegreta:
3 linguri ulei masline,
2 linguri otet,
1 lingurita mustar,
sare, piper,
Pentru marinata:
1/3 ceasca sos soia,
1/2 ceasca iaurt,
1 lingurita rozmarin,
1 lingurita coriandru, pudra,
1 lingurita cimbru,
Mod de preparare:
Pieptul se tine 6 ore in sosul marinat( se amesteca sosul de soia, iaurtul si mirodeniile). Se scote apoi si se prajeste pe gratar, se taie fasii. Intr-un bol se adauga pieptul prajit, avocado curatat si taiat cubulete, salata verde taiata fasii si rosia taiata in opt. Se amesteca cu sosul vinegreta(ulei, otet, mustar, sare, piper).
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)