Autentificare

Înregistrare

Salata de pui cu grepfrut

Ingrediente:
600 g piept de pui,
3 linguri maioneza,
1 ceapa mica,
1/2 lingurita sare de telina,
1/4 lingurita piper,
1 lingurita mustar fin,
1 tulpina de telina,
2 grepfrut rosu,
1 ardei rosu,
2 linguri menta tocata fin,
2 linguri miere lichida,
7-8 frunze salata verde,

Mod de preparare:
Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu putina sare, se tine pana nu mai este roz la mijloc, aproximativ 18 minute. Intr-un bol se amesteca cu furculita: mustarul, ceapa tocata marunt, sarea de telina, mustarul si piperul. Se adauga in aceste amestec, pieptul de pui taiat cubulete, telina maruntita. Ardeiul rosu se coace pe o tava(ca la ardeiul copt), se curata si se taie fasii. Grepfrutul se curata, se desface in felii si se scoate pielita si samburii. Feliile se pun intr-un bol, se adauga fasiile de ardei copt, menta maruntita si mierea lichida, se amesteca usor. Pe farfurii se aseaza cateva foi de salata, se adauga din amestecul de pui, intr-o parte, iar alaturi din amestecul de grepfrut. Se serveste imediat