Autentificare

Înregistrare

Salata de pui curry si fasole verde

Ingrediente:
350 g piept de pui,
500 g fasole verde( poate fi si congelata),
2 rosii,
1 iaurt slab,
20 g stafide,
1 lingura curry,
1 varf de cutit de scortisoara,
sare, piper, ulei de masline,

Mod de preparare:
Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, aproximativ 15 minute, se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui se taie in cubulete potrivite, se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, se adauga curry, apoi sare, piper, scortisoara. Cand este aproape prajit se adauga 1/2 pahar apa si se mai lasa sa fiarba acoperit, 5-6 minute. Bucatiile de pui se scot, se pun pe o farfurie, iar sosul ramas si racit se amesteca cu iaurt. Intr-un vas se pune fasolea scursa si racita, bucatiile de pui, stafidele, rosiile taiate felii, se adauga sosul de iaurt. Se tine la rece inainte de a fi servita.