Ingrediente:
4 file somon,
1 ceapa,
1 lingura busuioc proaspat tocat fin, 1 lingura patrunjel tocat fin,
1 lamaie,
4 linguri ulei masline,
2 catei usturoi,
4 rosii sau 1 cutie rosii descojite, sare, piper,
Mod de preparare:
Intr-un bol se amesteca: sare, piper, busuiocul, patrunjelul, 1 catel de usturoi pisat, 3 linguri ulei, zeama de lamaie. Se adauga fileul de peste in acest sos, se da la macerat, la rece, pentru 1 ora. Intr-o tigaie se inginge 1 lingura ulei de masline, se adauga ceapa tocata marunt, se lasa la calit. Cand a devenit translucida se adauga rosiile, decojite, maruntite si 1 catel usturoi maruntit, se amesteca bine si se lasa 10 minute, la foc domol. Se adauga apoi pestele marinat, se mai lasa 15 minute. Se serveste cu paste.
Cât de mult îți place?
0 People au dat o notă
Rating mediu
(0 / 5)