Autentificare

Înregistrare

Spaghetti cu usturoi si smantana

Paste cu smantana si sos de usturoi

Cum se fac spaghete cu usturoi si smantana

Spaghetele se vor pune la fiert, respecatandu-se indicatiile de pe ambalaj.

Cat timp, pastele vor fierbe, intr-un bol se va untul topit, usturoiul pisat, verdeata tocata fin ( patrunjelul si busuiocul ), sare, piper, amestecandu-se totul cu un tel, pana ce se va forma o pasta omogena, lasata in asteptare la temperatura camerei.

Spaghetele fierte se vor scurge, apoi se vor pune intr-o tigaie de teflon pe foc domol, peste care se va turna smantana si parmezanul ras, lasandu-se  cca 5-8 secunde.

Pe un platou adanc se vor rasturna pastele gatite, iar pentru un plus de savoare se va adauga pasta de usturoi obtinuta, amestecandu-se totul usor cu o spatula, apoi servite fierbinti individual in farfurii adanci.

POFTA BUNA !!