Autentificare

Înregistrare

Supa crema de cartofi cu smantana

Supa crema de cartofi decorata cu rozmarin

Mod de preparare supa crema de cartofi cu smantana

Luam legumele, le curatam de coaja si le spalam bine. Dupa ce le-am curatat si le-am spalat bine le punem la fiert in apa cu sare (2 l apa).

In momentul in care legumele sunt fierte bine,  le scoatem din oala si le punem la scurs. Cartofii, morcovii si patrunjelul le pasam bine, si le amestecam apoi cu smantana lichida.

Punem crema rezultata inapoi in oala in care au fiert legumele (in care se afla lichidul in care au fiert legumele) si adaugam si sucul de rosii.  Lasam totul sa mai dea in clocot, cateva minute. Apoi dam totul la o parte dupa foc.

Se serveste cu patrunjel tocat fin/ rozmarin,  cascaval ras si crutoane si se mai poate decora cu smantana.

Pofta buna!