Autentificare

Înregistrare

Supa cu legume inabusite

Ingrediente:
3 ardei grasi,
1 ardei iute,
1 catel de usturoi,
1 ceapa,
250 g rosii,
600 ml concentrat vegetal,
2 linguri pasta de tomate,
1 conserva de 400g boabe de fasole alba,
100 g fulgi de porumb,
1 legatura de patrunjel,
sare, ulei, piper,

Mod de preparare:
Se incinge cuptorul. Intr-o tava de copt, asezati ardeiul taiat in bucati, usturoiul, ardeiul iute, ceapa taiata in sferturi si rosiile, si se stroprsc cu ulei si se dau la cuptor timp de 30 minute, pana se rumenesc.
Se toaca legumele rumenite intr-un robot electric, pana devin pasta. Se toarna pasta intr-un vas larg, se adauga concentratul si fulgii de porumb si se fierbe supa timp de 5 minute. Se adauga un praf de sare si de piper, patrunjel proaspat, tocat si cu fulgi de porumb.