Autentificare

Înregistrare

Supa de salata verde

ciorba de salata cu smantana si ou

Cum se face supa de salata verde

Intr-o olita potrivita ca marime ( cca 2-2,5 l ), se  va pune apa la clocotit impreuna cu uleiul de masline, praful de sare,  urmand a fi adaugata salata verde, spalata bine sub jet de apa rece, frunza cu frunza ( pentr a se elimina evantualii gandacei existenti ),  taiata in fasii subtiri.

Dupa cca 10 minute, supa va fi gata, focul se va stinge si se va adauga smantana de gatit batuta bine cu galbenusurile de ou si un polonic din zeama de supa ( pentru a se evita coagularea sau taierea oului ).

Supa de salata verde se va servi in boluri separate, cu crutoane de paine prajita, cuburi de branza tofu,  decorata cu marar proaspat tocat.

Trucuri: Cei care nu tin post, pot pune deasupra  fiecarei farfurii un ou posat, decorat cu piper si aceasta supa delicioasa o sa fie mai consistenta.

POFTA BUNA !!