Autentificare

Înregistrare

Supa vitaminizanta

upa vitaminizanta cu broccoli si spanac

Cum se face supa vitaminizanta

Intr-o oala potrivita de cca 3 l ( in functie de numarul de persoane de la masa ) se va pune 2 l de apa, uleiul vegetal si  un praf de sare, apoi legumele curatate si taiate dupa preferente ( dupa cum se vor dori sa fie consumate in supa, mai mari sau in cubulete mici ), ceapa rosie, prazul, morcovii, telina, ardeiul gras.

Totul se va lasa la fiert cca 40-45 minute la foc potrivit, asezonata cu un praf de sare si piper macinat la servire ( dupa gust ).

Aproape de sfarsit cu cca 20 de minute, se va adauga broccoli desfacuti in buchetele, spanacul proaspat/ bulgari congelati, iar cand supa va fi gata si focul stins se va adauga pentru aroma frunzele de busuioc/patrunjel proaspat tocat fin/ cimbru/salvie etc…

Supa vitaminizata din legume  se va servi calda/fierbinte in boluri separate cu parmezan ras si crutoane de paine prajita ( optional ).

POFTA BUNA !!!