Autentificare

Înregistrare

Tarta cu jambon afumat si castraveti murati

Tarta cu jambon si castraveti murati

Cum se face tarta cu jambon afumat si castraveti murati

Pentru inceput se va face aluatul pentru tarta: intr-un bol se va pune faina cu margarina, oul, apa calduta, praful de sare, amestecandu-se cu mana pana se va obtine un aluat elastic.

Pe un blat de lucru se va intinde aluatul, apoi cu ajutorul unui sucitor se va rula si aseza intr-o forma de tarta ( marginile lasate se vor taia cu un cutit ascutit ).

Aluatul se va intepa cu varful unei furculite din loc in loc si bagat in cuptorul preincalzit la 190 grade, pentru cca 10 minute.

Intre timp se va pregati umplutura pentru tarta.

Intr-un castron se  pune faina cu laptele, ouale, smantana,  apoi se vor  adauga castravetii murati taiati marunt, jambonul taiat in cubulete si jumatate din cantitatea de cascaval ras, amestecandu-se totul cu un tel ( nu cu mixer ).

Cand tarta s-a copt, se va pune umplutura obtinuta deasupra, apoi restul de cascaval ras si se va pune iar  in cuptorul preincalzit inca 30-35 minute ( pana ce umplutura se va lega si intari bine ).

Tarta cu jambon afumat si castraveti murati se poate servi calda sau si rece.

POFTA BUNA !!!