Autentificare

Înregistrare

Tarta de cartofi cu cascaval si smantana

Cartofi la cuptor cu oua si cascaval si castraveti murati

Mod de preparare tarta de cartofi cu cascaval si smantana

Cartofii se fierb in coaja cca 20 minute. Dupa ce au fiert, se curata si se taie cubulete marunte. Peste cartofi adaugam castroveciorii murati pe care i-am taiat la fel, in cubulete marunte.

Ouale se bat cu smantana si se amesteca cu  branza telemea, rasa si putina sare.  Adaugam apoi, peste ouale batute cu smantana, cartofii taiati marunt si castraveciorii. Amestecam bine totul, pana devine o compozitie omogena.

Intr-o forma rotunda tapetata cu unt se aseaza compozitia, iar deasupra punem pesmetul si cascavalul ras, in aceasta ordine.  Se da la cuptor pentru cca 45 minute. Apoi, se scoate si se poate servi atat calda, cat si rece.

Ponturi: Pentru aspect si gust puteti sa adaugati un pic de ardei rosu si 100 g de bacon, taiat cubulete pe care sa il puneti deasupra preparatului.

Pofta buna!