Daca ati incercat dovlecei pane si v-au placut atunci neaparat sa faceti si vinete pane. Procedeul este similar, doar ca trebuie sa lasati vinetele sa se scurga bine de apa.
Ingrediente pentru vinete pane
3-4 vinete,
100 g pesmet,
2 oua,
3 linguri faina,
sare, ulei, condimente
Cum se fac vinetele pane
Vinetele se taie rondele de 1 cm grosime. Se presara cu sare si se lasa 20 minute sa se scurga bine zeama amaruie. La final le punteti spala ca sa indepartati sarea si le uscati cu un prosop.
Se trec feliile prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu mujdei de usturoi.
Video
Pe cat posibil incercam sa va dam alternative la prajitul in ulei. Si exista si pentru aceasta reteta. Se pot face si la cuptor, in tigaie unsa un pic cu ulei. Este adevarat, va lua mai mult timp, in jur de 20 de minute.
Cât de mult îți place?
1 People au dat o notă
Rating mediu
(1 / 5)