Autentificare

Înregistrare

Retete

Somon cu praz si morcov in folie de aluminiu

0 din 5

Daca ti se pare ca somonul are un gust fad atunci acest mod de a-l pregati este foarte indicat. Pestele si legumele sunt facute impreuna, in folie de aliminiu, astfel ...

Detalii Rețetă

Peste lup de mare cu sos de ardei

0 din 5

Pestele este un aliment sanatos care se consuma indiferent de perioadele din an. Vom gati un peste cu o denumire dintr-o ” poveste ” si anume peste lup de mare, ...

Detalii Rețetă

Fulgi de ovaz la cuptor cu fructe si nuci

5 din 5

Daca alegi sa nu mai mananci multa faina, asa cum mi se intampla mie acum din cauza ca vreau sa mai slabesc, atunci poti ajunge sa duci lipsa prajiturilor facute ...

Detalii Rețetă

Supa de legume cu hrisca

0 din 5

Supa este o mancare foarte hranitoare si ar trebui sa fie  consumata mai des,… mai ales in sezonul rece cand racim mai usor. Vom face o supa cu legume  cu ...

Detalii Rețetă

Piept de pui cu ceapa verde si miere

0 din 5

Chiar daca suntem in plin sezon de iarna, nimic nu ne poate incurca sa consumam  alaturi de o friptura de pui un sos facut din ceapa verde cu iz de ...

Detalii Rețetă

Salata de praz cu sos vinegreta

0 din 5

Prazul este o leguma gustoasa ( de sezon rece ), desi il folosim foarte rar in bucatariile noastre. Acesta se gaseste pe tot parcursul anului, dar indicat ar fi consumat ...

Detalii Rețetă

Piept de pui cu lamaie si ierburi la cuptor

0 din 5

        Ingrediente piept de pui cu lamaie si ierburi la cuptor 1 piept de pui 450 g 2 lamai ( zeama si felii ptr decor ) 3 ...

Detalii Rețetă