Autentificare

Înregistrare

Retete

Compot de pere

0 din 5

Ingrediente: 1 kg pere, 300 g zahar, 1 baton vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Apa, zaharul, vanilia, se pun la fiert si se face un sirop. Perele se ...

Detalii Rețetă

Compot de mere

0 din 5

Ingrediente: 1 kg mere, 400 g zahar, 1/2 lamaie, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 baton vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Apa, zaharul, vanilia, 3-4 felii lamaie, se ...

Detalii Rețetă

Gem de prune cu nuci

0 din 5

Ingrediente: 2 kg prune, 1 kg zahar, 1 baton vanilie, 30 nuci, 2 lingurite zeama lamaie, Mod de preparare: Prunele se desfac in doua, se scot samburii si se aseaza ...

Detalii Rețetă

Gem de portocale

0 din 5

Ingrediente: 8 portocale, 2 lamai, 1 kg de zahar, Mod de preparare: Portocale se curata de coaja, se pun la fiert in apa cat sa le acopere, se lasa 30 ...

Detalii Rețetă

Gem de pere

0 din 5

Ingrediente: 2,5 kg pere, 1 kg zahar, 2 lingurite zeama lamaie, 1 baton vanilie, Mod de preparare: Perele se curata de coaja si se au pe razatoarea mare. Se pun ...

Detalii Rețetă

Gem de grepfrut

0 din 5

Ingrediente: 3 grepfruturi, 1/2 lamaie, 1 kg zahar, Mod de preparare: Grepfruturile se decojesc, una se da pe razatoare. Se pun la fiert in apa cat sa le acopere, se ...

Detalii Rețetă

Gem de afine

0 din 5

Ingrediente: 2 kg afine, 1 kg zahar, 1 lingurita zeama de lamaie, 200 ml apa, Mod de preparare: Afinele se curata de codite, se spala si se pun intr-un vas ...

Detalii Rețetă

Zacusca de ciuperci

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg ciuperci, 50 gogosari, 1 kg ceapa, 2 kg rosii, 1 l ulei, 20 boabe piper, 2 foi dafin, sare, Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, ciupercile ...

Detalii Rețetă

Zacusca de morcovi

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg morcovi, 50 gogosari, 1,5 kg ceapa, 2 kg rosii, 1,500 ml ulei, 2 foi de dafin, piper boabe, sare, Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, morcovul ...

Detalii Rețetă

Zacusca de ardei si vinete

0 din 5

Ingrediente: 3 kg de vinete, 1 kg ardei gras, 2 kg gogosari, 1 kg ceapa, 700 ml ulei, 2 foi dafin, 2 linguri miere, sare, piper sau 20 boabe piper, ...

Detalii Rețetă

Antricot de vita cu portocale

0 din 5

Ingrediente: 4-6 antricot de vita, 3 portocale, 200 ml supa de legume(se poate folosi supa la plic sau cub de tip Knorr sau Maggi), 3 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, ...

Detalii Rețetă

Pulpa de miel cu stafide si curry

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg pulpa de miel fara os, 100 g stafide auri, 1 lingurita rasa de curry, 1-2 ardei iuti, 2 cepe, 4 linguri ulei, sare, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Bulete de vita cu nuci

0 din 5

Ingrediente: 750 g carne de vita tocata, 100 g masline fara samburi, 75 g miez de nuca, 2 cepe, 1 ou, 3 linguri pesmet, sare, piper, ulei Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Coaste de porc in marinata de miere si 5 condimente

0 din 5

Ingrediente: 1,500 kg coaste de porc, 3 linguri miere lichida, 4 linguri ulei masline, 1 ardei mic rosu iute, 1 varf de cutit de scortisoara, 1/2 lingurita ghimbir, 1 varf ...

Detalii Rețetă

File de porc cu sos

0 din 5

Ingrediente: 2 file de porc potrivite ca grosime, 1 ceapa, 1 carnacior proaspat de porc de 8-10 cm, 100 ml vin alb, 20 g unt sau 1 lingura ulei, sare, ...

Detalii Rețetă

Vita cu sos de masline

0 din 5

Ingrediente: 1,200 kg vita, 75 g masline verzi, 75 g masline negre, 100 g bacon sau kaizer, 1-2 cepe, 1-2 catei usturoi, 3 linguri linguri ulei, 10 g unt, 50 ...

Detalii Rețetă

Carne de porc cu prune

0 din 5

Ingrediente: 1 kg carne de porc( muschi, pulpa), 350 g prune, 1 kg morcovi, 2 cepe, 4 linguri ulei, 1 cub supa de legume de tip Knorr sau Maggi, sare, ...

Detalii Rețetă

Dulceata de prune

0 din 5

Ingrediente: 2 kg prune, 2 kg zahar, 500 ml apa, Mod de preparare: Prunele se spala, se taie in doua, se scoate samburele. Se pun intr-un vas, se adauga apa, ...

Detalii Rețetă

Gem de prune

0 din 5

Ingrediente: 1 kg prune, 750 g zahar, 100 ml apa, Mod de preparare: Prunele se spala, se desfac in doua, se scoate samburele, se pun intr-un vas, se adauga apa ...

Detalii Rețetă

Sos de peste

0 din 5

Ingrediente: 200 g peste(crap, salau, macrou), 4-5 linguri de maioneza, 1 lingurita mustar, 1 legatura patrunjel,, 2 lingurite zeama de lamaie sare, piper, Mod de preparare: Pestele se pune la ...

Detalii Rețetă

Dulceata de caise

0 din 5

Ingrediente: 1 kg caise, 600 g zahar pudra, 1 lingura zeama lamaie, 150 ml apa, Mod de preparare: Caisele se spala, se scoate samburele. Intr-un vas se aseaza un pat ...

Detalii Rețetă

Dulceata de piersici

0 din 5

Ingrediente: Ingrediente pentru 2 borcane: 500 g pulpa piersici(fara samburi), 350 g zahar, 3 linguri zeama de lamaie, Mod de preparare: Piersiciile se decojesc, se desfac in doua, se scoate ...

Detalii Rețetă

Gem de banane, kiwi, prune, mere

0 din 5

Ingrediente: Ingrediente pentru 2 borcane de 375 g: 2 banane, 3 kiwi, 1 mar mare verde, 5-6 prune fara samburi, 250 g zahar, Mod de preparare: Kiwi se taie bucatele, ...

Detalii Rețetă

Scoici à la provençale

0 din 5

Ingrediente: 2 kg scoici, 4-5 catei de usturoi, 1 legatura de busuioc, 1 legatura patrunjel, 600 g rosii, 8 linguri ulei masline, 1 pahar de vin alb, sare, piper, Mod ...

Detalii Rețetă

Scoici cu sofran

0 din 5

Ingrediente: 1 kg scoici, 150 ml vin alb, 100 ml apa, 1 foaie de dafin, 1 fir de praz, 1 fir de cimbru, 30 g unt, 1/2 lingurita de sofran, ...

Detalii Rețetă

Spaghetti cu ansoa si broccoli

0 din 5

Ingrediente: 300 g spaghetti, 2 catei usturoi, 4 ansoa, 800 g broccoli, 2 linguri pasta de tomate, 100 ml suc rosii, 1 ardei rosu iute, sare, ulei, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Spaghetti cu sos de usturoi

0 din 5

Ingrediente: 350 g spaghetti, 5-6 catei usturoi, 1 ardei rosu iute sau boia iute de ardei, 200 g parmezan, sare, piper, ulei de masline, Mod de preparare: Spaghetele se pun ...

Detalii Rețetă