Autentificare

Înregistrare

Retete

Spaghetti cu somon fume si legume

0 din 5

Ingrediente: 250 g spaghetti, 1 ceapa, 1 ardei, 1 dovlecel, 2 rosii, 2-3 bucati somon fume, 300 ml vin alb, sare, piper, ulei masline, Mod de preparare: Ardeiul si ceapa ...

Detalii Rețetă

Spaghetti cu rosii cireasa si busuioc

0 din 5

Ingrediente: 400 g spaghetti, 400 g rosii cireasa, 20 frunze de busuioc, 8 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1 lingura de otet de vin, sare, piper, Mod ...

Detalii Rețetă

Spaghetti cu rosii si masline

0 din 5

Ingrediente: 500 g spaghetti, 2 cutii rosii decojite, 150 g masline fara samburi, 3-4 crenguta busuioc proaspat, 2 catei usturoi, sare, piper, ulei masline, Mod de preparare: Spaghetele se pun ...

Detalii Rețetă

Pasta de gogosari pentru iarna

0 din 5

Ingrediente: 10 kg gogosari, 2 l apa, sare, Mod de preparare: Gogosarii se taie marunt si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se dau prin sita. Pasta ...

Detalii Rețetă

Compot de prune

0 din 5

Ingrediente: 1 kg prune, 300 g zahar, vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Se face un sirop din 500 ml apa, zahar, vanilia. Cand incepe sa clocoteasca se adauga ...

Detalii Rețetă

Compot de gutui

0 din 5

Ingrediente: 1 kg gutui, 400 g zahar, 500 ml apa, vanilie, Mod de preparare: Se face un sirop din zahar, vanilie si 500 ml apa, se lasa sa fiaraba pana ...

Detalii Rețetă

Dulceata de caise si baton de vanilie

0 din 5

Ingrediente: 2 kg caise, 1,8 kg zahar, 3 batoane de vanilie, 1 pahar de zeama de lamaie verde, Mod de preparare: Caisele se spala, se desfac in doua se scoate ...

Detalii Rețetă

Compot de caise

0 din 5

Ingrediente: 1 kg caiese, 300 g zahar, 1 baton de vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Din apa, zahar si vanilie se face un sirop. Cand clocoteste se adauga ...

Detalii Rețetă

Compot de pere

0 din 5

Ingrediente: 1 kg pere, 300 g zahar, 1 baton vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Apa, zaharul, vanilia, se pun la fiert si se face un sirop. Perele se ...

Detalii Rețetă

Compot de mere

0 din 5

Ingrediente: 1 kg mere, 400 g zahar, 1/2 lamaie, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 baton vanilie, 500 ml apa, Mod de preparare: Apa, zaharul, vanilia, 3-4 felii lamaie, se ...

Detalii Rețetă

Gem de prune cu nuci

0 din 5

Ingrediente: 2 kg prune, 1 kg zahar, 1 baton vanilie, 30 nuci, 2 lingurite zeama lamaie, Mod de preparare: Prunele se desfac in doua, se scot samburii si se aseaza ...

Detalii Rețetă

Gem de portocale

0 din 5

Ingrediente: 8 portocale, 2 lamai, 1 kg de zahar, Mod de preparare: Portocale se curata de coaja, se pun la fiert in apa cat sa le acopere, se lasa 30 ...

Detalii Rețetă

Gem de pere

0 din 5

Ingrediente: 2,5 kg pere, 1 kg zahar, 2 lingurite zeama lamaie, 1 baton vanilie, Mod de preparare: Perele se curata de coaja si se au pe razatoarea mare. Se pun ...

Detalii Rețetă

Gem de afine

0 din 5

Ingrediente: 2 kg afine, 1 kg zahar, 1 lingurita zeama de lamaie, 200 ml apa, Mod de preparare: Afinele se curata de codite, se spala si se pun intr-un vas ...

Detalii Rețetă

Zacusca de ciuperci

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg ciuperci, 50 gogosari, 1 kg ceapa, 2 kg rosii, 1 l ulei, 20 boabe piper, 2 foi dafin, sare, Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, ciupercile ...

Detalii Rețetă

Zacusca de morcovi

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg morcovi, 50 gogosari, 1,5 kg ceapa, 2 kg rosii, 1,500 ml ulei, 2 foi de dafin, piper boabe, sare, Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, morcovul ...

Detalii Rețetă

Zacusca de ardei si vinete

0 din 5

Ingrediente: 3 kg de vinete, 1 kg ardei gras, 2 kg gogosari, 1 kg ceapa, 700 ml ulei, 2 foi dafin, 2 linguri miere, sare, piper sau 20 boabe piper, ...

Detalii Rețetă

Antricot de vita cu portocale

0 din 5

Ingrediente: 4-6 antricot de vita, 3 portocale, 200 ml supa de legume(se poate folosi supa la plic sau cub de tip Knorr sau Maggi), 3 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, ...

Detalii Rețetă

Pulpa de miel cu stafide si curry

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg pulpa de miel fara os, 100 g stafide auri, 1 lingurita rasa de curry, 1-2 ardei iuti, 2 cepe, 4 linguri ulei, sare, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Bulete de vita cu nuci

0 din 5

Ingrediente: 750 g carne de vita tocata, 100 g masline fara samburi, 75 g miez de nuca, 2 cepe, 1 ou, 3 linguri pesmet, sare, piper, ulei Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Coaste de porc in marinata de miere si 5 condimente

0 din 5

Ingrediente: 1,500 kg coaste de porc, 3 linguri miere lichida, 4 linguri ulei masline, 1 ardei mic rosu iute, 1 varf de cutit de scortisoara, 1/2 lingurita ghimbir, 1 varf ...

Detalii Rețetă

File de porc cu sos

0 din 5

Ingrediente: 2 file de porc potrivite ca grosime, 1 ceapa, 1 carnacior proaspat de porc de 8-10 cm, 100 ml vin alb, 20 g unt sau 1 lingura ulei, sare, ...

Detalii Rețetă

Vita cu sos de masline

0 din 5

Ingrediente: 1,200 kg vita, 75 g masline verzi, 75 g masline negre, 100 g bacon sau kaizer, 1-2 cepe, 1-2 catei usturoi, 3 linguri linguri ulei, 10 g unt, 50 ...

Detalii Rețetă

Carne de porc cu prune

0 din 5

Ingrediente: 1 kg carne de porc( muschi, pulpa), 350 g prune, 1 kg morcovi, 2 cepe, 4 linguri ulei, 1 cub supa de legume de tip Knorr sau Maggi, sare, ...

Detalii Rețetă

Dulceata de prune

0 din 5

Ingrediente: 2 kg prune, 2 kg zahar, 500 ml apa, Mod de preparare: Prunele se spala, se taie in doua, se scoate samburele. Se pun intr-un vas, se adauga apa, ...

Detalii Rețetă

Gem de prune

0 din 5

Ingrediente: 1 kg prune, 750 g zahar, 100 ml apa, Mod de preparare: Prunele se spala, se desfac in doua, se scoate samburele, se pun intr-un vas, se adauga apa ...

Detalii Rețetă

Sos de peste

0 din 5

Ingrediente: 200 g peste(crap, salau, macrou), 4-5 linguri de maioneza, 1 lingurita mustar, 1 legatura patrunjel,, 2 lingurite zeama de lamaie sare, piper, Mod de preparare: Pestele se pune la ...

Detalii Rețetă