Autentificare

Înregistrare

Retete

Dovlecei umpluti cu ficat de pui

0 din 5

Ingrediente: 4 dovlecei, 400 g ficat de pui, 1 ceapa, 3 linguri orez, 2 catei de usturoi, 2 linguri pasta de tomate, 1 legatura marar, sare, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

castraveti murati

Mancare de castraveti murati

4 din 5

Ingrediente: 8 castraveti murati, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 lingurita de faina, 1 legatura marar, sare, ulei, Mod de preparare: Pasul 1: Castravetii se curata de coaja se taie ...

Detalii Rețetă

Salata de morcovi, masline si gogosari

0 din 5

Ingrediente: 3 morcovi, 1 gogosar, 100 g masline, 1 telina, 2 radacini de pastarnac, 1 castravecior, 1 ceapa, 1 lingura mustar, 1 legatura marar, sare, ulei, otet, piper, Mod de ...

Detalii Rețetă

Snitel din vinete

0 din 5

Ingrediente: 2 vinete mari, 3 oua, 2 linguri faina, sare, ulei, Mod de preparare: Ouale se bat cu faina, sare si putina apa. Vinetele se spala si se taie rondele, ...

Detalii Rețetă

Rulada din carne

0 din 5

Ingrediente: bucati de friptura, 2 cartofi, 1 felie de paine, 50 ml lapte, 1 ceapa, 2 oua, 1 legatura de patrunjel, sare, ulei, piper, Mod de preparare: Bucatile mici de ...

Detalii Rețetă

Cartofi cu kaiser

0 din 5

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 2 fire de praz, 2 rosii, 6 oua, 200 g kaizer, 1 legatura de patrunjel, 100 g smantana, 50 g cascaval, 1 lingurita de ...

Detalii Rețetă

Salata de cartofi cu masline si rosii

0 din 5

Ingrediente: 1,5 kg cartofi, 200 g masline, 3 rosii, 5-6 ridichi, 2 legaturi ceapa verde, 2 salate verzi, 3-4 castraveti mici, sare, ulei, otet, piper, Mod de preparare: Cartofii se ...

Detalii Rețetă

Ciorba de perisoare cu nuci

0 din 5

Ingrediente: 3-4 cepe, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina, 2 cartofi, 1 ardei, 200 ml suc de rosii, 1 legatura leustean, 1 legatura marar, 100 g orez, 1 ...

Detalii Rețetă

Cartofi taranesti

0 din 5

Ingrediente: 1 kg de cartofi, 200 g slanina, 4-5 catei de usturoi, 200 g smantana, sare, ulei, piper Mod de preparare: Cartofii spalati si curatati, se taie in 2(pe lung) ...

Detalii Rețetă

Bors rusesc

0 din 5

Ingrediente: 500 g carne de vita, 100 g costita afumata, 2 cepe, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel 2 rosii, 2 ardei, cateva frunze de varza, 2 cartofi 1 sfecla ...

Detalii Rețetă

Supa din legume deshidratate

0 din 5

Ingrediente: 2 linguri morcovi deshidratati, 2 linguri pastarnac deshidratat, 2 linguri amestec legume deshidratate, 1 legatura patrunjel, sare, Mod de preparare: Se pun legumele intr-o oala, se toarna apa clocotita ...

Detalii Rețetă

Supa de salata verde

0 din 5

Ingrediente: 100 g costita afumata, 2-3 salate mari, 2 cepe, 1 legatura de ceapa verde, 1 ou, 50 g faina, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, 2 1/2 apa, sare, ...

Detalii Rețetă

Supa de morcovi

0 din 5

Ingrediente: 1 kg de morcovi, 1 radacina de patrunjel, 50 g orez, 50 g unt, sare, Mod de preparare: Morcovul si patrunjelul se curata, se dau pe razatoarea mare si ...

Detalii Rețetă

Coltunasi fierti

0 din 5

Ingrediente: 2 oua 50 ml apa, 1 varf de cutit de sare, 500 g faina, 100 g unt, 30 g pesmet, 200 g branza de vaci proaspata, 1 ou(galbenus), Mod ...

Detalii Rețetă

Ardei umpluti cu branza

0 din 5

Ardeii umpluti cu branza sunt printre preferatii mei la micul dejun. Si sunt modalitatea perfecta de a consuma branza de vaci, care altfel imi parea prea fara gust. Se fac ...

Detalii Rețetă

Omleta „tort”

0 din 5

Ingrediente: 6 oua, 250 ml lapte, 100 g faina, 100 g jambon sau diferite mezeluri, 100 g cascaval, 100 g ciuperci, 1 legatura patrunjel, sare, ulei, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Budinca de jambon

0 din 5

Ingrediente: 400 g jambon, 300 g branza telemea, 6 oua, 250 ml lapte, 100 g unt, sare, piper, pesmet, Mod de preparare: Se fierb trei oua, se decojesc si se ...

Detalii Rețetă

Sos de praz

0 din 5

Ingrediente: 2 fire de praz, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, 1 cana suc de rosii, 1/2 cana supa de zarzavat sau apa 1 lingura faina, sare, ulei, piper Mod ...

Detalii Rețetă

Oua umplute cu pasta de peste

0 din 5

Ingrediente: 6 oua, 1 peste afumat sau pasta de peste afumat, 100 g unt, 100 g maioneza, 1/2 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, Mod de preparare: Ouale se pun ...

Detalii Rețetă

Rulada de peste

0 din 5

Ingrediente: 1 kg peste,de preferinta macrou, 2 morcovi, 2 gogosari in otet, 100 g masline, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 200 ml vin alb, sare, ulei, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Crochete de pui cu ciuperci

0 din 5

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 ceapa, 150 g ciuperci, 3 oua, 50 g de unt, 2 linguri faina, 1 legatura patrunjel, 50 g pesmet, sare, ulei, piper, Mod de ...

Detalii Rețetă

Bulete de cascaval

0 din 5

Ingrediente: 1 kg cartofi, 250 g cascaval, 4 oua, 200 g linguri faina, 1 legatura marar, sare, ulei, piper, Mod de preparare: Cartofii se fierb cu sare si se paseaza ...

Detalii Rețetă

Chiftelute de vinete

0 din 5

Ingrediente: 2 vinete, 2 felii de paine, 100 g faina, 50 g lapte, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 ou, 1 legatura patrunjel sau marar sare,ulei, piper, Mod de ...

Detalii Rețetă

Rosii umplute cu creier

0 din 5

Ingrediente: 6 rosii, 250 g de creier, 50 g cascaval, 100 g smantana, 1 legatura patrunjel sau marar, sare, piper, Mod de preparare: Rosiile se spala si se scoate miezul ...

Detalii Rețetă

Franzela cu peste

0 din 5

Ingrediente: 1 cutie de sardele, ton 3 oua, 1 gogosar, 20 g de masline, 100 g unt, 1/2 lamaie, sare, piper, Mod de preparare: Sardelele se sfarama nu prea tare, ...

Detalii Rețetă

Ciuperci cu maioneza

0 din 5

Ingrediente: 200 g de ciuperci din conserava 2 oua, 2 catei de usturoi, sare,ulei, piper, Mod de preparare: Ciupercile se scurg din conserva si se maruntesc atat cat se poate. ...

Detalii Rețetă

Crema de branza

0 din 5

Ingrediente: 400 g branza de vaci, 50 g smantana, 50 g unt, 1 legatura de marar, 1 legatura de ceapa verde, sare, Mod de preparare: Branza, smantana si untul se ...

Detalii Rețetă