Autentificare

Înregistrare

Retete

Oua umplute cu pasta de peste

0 din 5

Ingrediente: 6 oua, 1 peste afumat sau pasta de peste afumat, 100 g unt, 100 g maioneza, 1/2 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, Mod de preparare: Ouale se pun ...

Detalii Rețetă

Rulada de peste

0 din 5

Ingrediente: 1 kg peste,de preferinta macrou, 2 morcovi, 2 gogosari in otet, 100 g masline, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, 200 ml vin alb, sare, ulei, piper, Mod de preparare: ...

Detalii Rețetă

Crochete de pui cu ciuperci

0 din 5

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 ceapa, 150 g ciuperci, 3 oua, 50 g de unt, 2 linguri faina, 1 legatura patrunjel, 50 g pesmet, sare, ulei, piper, Mod de ...

Detalii Rețetă

Bulete de cascaval

0 din 5

Ingrediente: 1 kg cartofi, 250 g cascaval, 4 oua, 200 g linguri faina, 1 legatura marar, sare, ulei, piper, Mod de preparare: Cartofii se fierb cu sare si se paseaza ...

Detalii Rețetă

Chiftelute de vinete

0 din 5

Ingrediente: 2 vinete, 2 felii de paine, 100 g faina, 50 g lapte, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 ou, 1 legatura patrunjel sau marar sare,ulei, piper, Mod de ...

Detalii Rețetă

Rosii umplute cu creier

0 din 5

Ingrediente: 6 rosii, 250 g de creier, 50 g cascaval, 100 g smantana, 1 legatura patrunjel sau marar, sare, piper, Mod de preparare: Rosiile se spala si se scoate miezul ...

Detalii Rețetă

Franzela cu peste

0 din 5

Ingrediente: 1 cutie de sardele, ton 3 oua, 1 gogosar, 20 g de masline, 100 g unt, 1/2 lamaie, sare, piper, Mod de preparare: Sardelele se sfarama nu prea tare, ...

Detalii Rețetă

Ciuperci cu maioneza

0 din 5

Ingrediente: 200 g de ciuperci din conserava 2 oua, 2 catei de usturoi, sare,ulei, piper, Mod de preparare: Ciupercile se scurg din conserva si se maruntesc atat cat se poate. ...

Detalii Rețetă

Crema de branza

0 din 5

Ingrediente: 400 g branza de vaci, 50 g smantana, 50 g unt, 1 legatura de marar, 1 legatura de ceapa verde, sare, Mod de preparare: Branza, smantana si untul se ...

Detalii Rețetă

Tartine cu pate de ficat

0 din 5

Ingrediente: 1 cutie pateu de ficat, 2-3 linguri maioneza, 1-2 linguri smantana groasa, masline, sare, Mod de preparare: In pateu se adauga maioneza si smantana si se freaca pana ce ...

Detalii Rețetă

Chiftele cu carne

0 din 5

Ingrediente: 500 g carne tocata, 1 felie de paine, 2 cepe, 3-4 catei de usturoi, 1 ou, 1 legatura de patrunjel sau marar, sare, ulei, piper, faina sau pesmet, Mod ...

Detalii Rețetă

Rosii umplute cu vinete

0 din 5

Ingrediente: rosii mari, salata de vinete, Mod de preparare: Rosiile se spala, se taie un capacel si se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu cu salata de vinete si ...

Detalii Rețetă

Icre de post

0 din 5

Ingrediente: 1 ceasca de gris 3 cesti suc de rosii, 2-3 cepe, sare, ulei, piper, Mod de preparare: Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga ...

Detalii Rețetă

Salata de fasole verde cu conopida

0 din 5

Ingrediente: 200 g fasole verde (poate sa fie din borcan, conservata, 6-7 buchetele conopida, 1 morcov, 1 telina, 2-3 cartofi, 2 cepe, 2 ardei grasi, 2 rosii, 2 catei usturoi, ...

Detalii Rețetă

Salata cu fructe si legume

0 din 5

Ingrediente: 200 g varza alba, 2 morcovi, 4 linguri suc natural de portocale, 4 linguri otet de fructe, 8 jumatati de nuci 1 legatura de patrunjel 2 mere mici acrisoare, ...

Detalii Rețetă

Salata de legume cu macaroane

0 din 5

Ingrediente: 6 cepe verzi, 500 g macaroane scurte, 4 rosii, 1 morcov, 250 g conserva de fasole verde, 1 conserva mica de boabe de porumb, 50 g alune prajite, 1 ...

Detalii Rețetă

Salata de praz

0 din 5

Ingrediente: 3 fire de praz, sare, ulei, otet, Mod de preparare: Prazul se spala si se taie bucati de 5-6 cm. Se toarna peste el sosul din otet, ulei si ...

Detalii Rețetă

Salata de cartofi

0 din 5

Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 1 ceapa, sare, ulei, otet, mustar, Mod de preparare: Se fierb cartofii cu coaja, se curata si se taie in felii subtiri. Separat se pregateste sosul ...

Detalii Rețetă

Salata de spanac

0 din 5

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, Mod de preparare: Se alege spanacul si se spala in mai multe ape. Se opareste cu apa clocotita sarata, ...

Detalii Rețetă

Salata de ardei copti

0 din 5

Ingrediente: ardei grasi, sare, ulei, otet, Mod de preparare: Ardeii se coc, se pun intr-o cratita, unii peste altii, cu sare, se acopera si se lasa astfel un sfert de ...

Detalii Rețetă

Supa de rosii cu legume

0 din 5

Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte, 2 dovlecei, 4 cartofi, 1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici), 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, sare, ulei, ...

Detalii Rețetă

Supa de conopida

0 din 5

Ingrediente: 1 conopida potrivita, 3 cartofi, 2 linguri faina, 1 legatura de patrunjel, 1 lingura margarina, sare, ulei, piper Mod de preparare: Se spala conopida, se taie bucati si se ...

Detalii Rețetă

Bors de cartofi

0 din 5

Ingrediente: 500 g cartofi, 1 morcov, 2 cepe, 1 ardei gras, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura marar, 1 legatra leustean, sare, bors, Mod de preparare: Se pun la fiert ...

Detalii Rețetă

Rulori de vinete cu legume

0 din 5

Ingrediente: 4 vinete, 2 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 400 ml. suc de rosii, 5 catei de usturoi, 100 g ciuperci, 200 g masline fara samburi, 1 ...

Detalii Rețetă

Supa de stevie

0 din 5

Ingrediente: 1 ceapa, 2 morcovi, 1 radacina telina, 3-4 cartofi, 3-4 linguri de orez, 2 legaturi de stevie, 2 legaturi de leusten, bors sau suc de rosii, sare, ulei, piper, ...

Detalii Rețetă

Supa cu legume inabusite

0 din 5

Ingrediente: 3 ardei grasi, 1 ardei iute, 1 catel de usturoi, 1 ceapa, 250 g rosii, 600 ml concentrat vegetal, 2 linguri pasta de tomate, 1 conserva de 400g boabe ...

Detalii Rețetă

Supa de praz

0 din 5

Ingrediente: 1 kg praz, 1 lingura faina, 1 cana lapte de soia sau supa strecurata, sare, ulei, condiment tip Vegeta Mod de preparare: Prazul se taie in bucati subtiri si ...

Detalii Rețetă