Cartofii sunt foarte buni la gust. Si sanatosi. Singurul lor renume negativ vine din modul in care ii servim cel mai adesea, prajiti in prea mult ulei. Dar daca nu am mai face asta, ci i-am consuma la cuptor, ne-am imbunatati substantial dieta. Si, in plus, sunt foarte buni pentru ca mai simti si altceva decat gustul de prajeala. La cuptor poti cu adevarat sa le pui fel de fel de arome. Uite 10 retete pe care sa le testezi
Parintii nostri au indragit enorm aceasta reteta cu multe legume
O musaca din cartofi, oua si smantana
Simplu si delicios – fara prajeala, fara smantana
Probabil cea mai des intalnita mancare de duminica in familie: cartofi si pui la cuptor
Si cei mai simpli cartofi sunt buni la gust, totul este sa stii ce condimente sa le pui
Doua straturi de cartofi rondele si in mijloc branza cu masline
O reteta de post, alaturi de broccoli, tofu si sos de rosii
Cartofii noi sunt atat de buni la gust incat merita o reteta conceputa anume pentru ei.
Iti place atat de mult coaja aceea crocanta incat nu ai renunta la ea in niciun chip? Uite solutia.
Cartofi gatiti in acelasi timp cu pestele si un sos deasupra.