Primele verdeturi ale primăverii


Cum începe primăvara dieta noastră ar trebui să se schimbe foarte tare. Şi asta pentru că piaţa este împânzită de verdeţuri de care este bine să profităm. Ele ne dau mineralele şi vitaminele de care avem atâta nevoie.

Să uităm, deci de suplimente alimentare şi să ne cumpărăm: urzici, spanac, leuştean, leurda, untişor, loboda, salată verde, ceapă verde, mărar, pătrunjel, lăptuca, arpagic. Aveţi mai jos reţete pe care le-aţi putea face cu ele.

Stevie

Stevie cu ciuperci

Macris

Omleta cu macris

Untisor

Salata de untisor

Frunze de papadie

Sote din frunze de papadie

Urzici

Piure de urzici cu usturoi

Loboda

Ciorba de loboda

Leuştean

Vitel cu leustean si paine prajita

Usturoi

Salata de primavara cu file de porc in sos de usturoi salbatic

Spanac

Spanac scazut

Pătrunjel

Salata de patrunjel cu rosii

Mărar

Ciuperci cu marar

Salată verde

Salata verde

Arpagic

Pasta tartinabila de ton si branza

, ,