Ciorba radauteana, traditionala

Radauteana Supa

Este o reteta traditionala romaneasca, usor de facut, gustoasa, in care gustul de pui, cu cel de smantana si usturoi se imbina intr-o savoare unica. Daca aveti prieteni de alte nationalitati puteti sa le preparati aceasta ciorba cand vin la dumneavoastra in vizita. O sa le placa la nebunie!

Ingrediente ciorba radauteana

1 piept de pui/ un pui intreg daca o doriti mai consistenta

4 morcovi

2 radacini de patrunjel

2 radacini de pastarnac

2 ardei rosii

1 telina mica

1-2 cepe

3-4 lingurite sare (puneti 3 si mai vedeti)

1 lingurita piper (boabe)

4-5 galbenusuri foarte proaspete

500 g smantana fermentata/pentru gatit

50 g faina (2 linguri bune)

4-6 catei de usturoi zdrobiti fin de tot

zeama de la o lamaie (dupa gust)