Este o reteta traditionala romaneasca, usor de facut, gustoasa, in care gustul de pui, cu cel de smantana si usturoi se imbina intr-o savoare unica. Daca aveti prieteni de alte nationalitati puteti sa le preparati aceasta ciorba cand vin la dumneavoastra in vizita. O sa le placa la nebunie!
Ingrediente ciorba radauteana
1 piept de pui/ un pui intreg daca o doriti mai consistenta
4 morcovi
2 radacini de patrunjel
2 radacini de pastarnac
2 ardei rosii
1 telina mica
1-2 cepe
3-4 lingurite sare (puneti 3 si mai vedeti)
1 lingurita piper (boabe)
4-5 galbenusuri foarte proaspete
500 g smantana fermentata/pentru gatit
50 g faina (2 linguri bune)
zeama de la o lamaie (dupa gust)
Cât de mult îți place?
12 People au dat o notă
Rating mediu
(4.5 / 5)