Deliciu culinar, paste cu fructe de mare

Paste cu fructe de mare, ciuperci, smantana si parmezan

Cum se fac paste cu fructe de mare

Pastele ( de orice fel ) se vor fierbe in apa clocotita cu un praf de sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-un WOK  sau o tigaie de teflon cu pereti inalti se va pune usturoiul curatat si taiat feliute subtiri  la calit pentru cca 1-2 secunde ( pentru a aroma uleiul ).

 

Fructele de mare proaspete/congelate se vor adauga in tigaie,  asezonate cu sare, piper, apoi se vor pune ciupercile taiate felii,   apa impreuna cu vinul alb, atat cat sa le acopere, lasand sa fiarba cca 8-10 minute.

Pastele fierte si scurse se vor adauga in tigaie,  urmand smantana aproape de sfarsit.

Optional, pentru un gust mai bun se poate adauga la servire parmezan ras deasupra si busuioc proaspat taiat fin, pentru aroma.

POFTA BUNA !!!